AVIA – Hajdúnánás üzemanyagtöltő állomás
Lajko-Investment Kft.

2012. október 24-én nyílt meg az AVIA–üzemanyagtöltő állomás Hajdúnánáson.
A hajdúnánási benzinkúton - Mészáros László tulajdonos, nagyvállalat-vezetési gyakorlattal - csinos és modern AVIA-töltőállomást alakított ki, ahol AVIA-Silver adalékolt üzemanyagokat tankolhatnak. A közelmúltban már LPG autógázzal is bővült a kínálat.
A kút minden nap, reggel 5 órától este 9-ig várja a látogatókat.

A modern, klimatizált shopban a szokásos AVIA kenőolaj választék mellett autófelszerelési cikkek, forró kávé, hideg üdítőitalok, szabad hozzáférésű internet és televízió is várja a megpihenni vágyókat.
Vásárolhatnak autópálya matricát, feltölthetik telefon egyenlegüket és a 3,5 tonna feletti gépjárművek Hajdúnánáson itt vásárolhatják meg HU-GO viszonylati jegyeiket.
A töltőállomás külön érdekessége, hogy két reflektor kivételével a teljes világítási rendszert a legkorszerűbb, LED-es technológiával oldották meg, így azonos fényteljesítmény mellett a fogyasztás a hagyományos világítás tizenketted része csupán.
A mellékhelységek és az autómosó vízkezelése is környezetbarát, a toalettben víztakarékos öblítési rendszert építettek ki. A mozgássérültek az akadálymentesített mellékhelységet a shopon keresztül érhetik el.

Az üzemanyag eladás mellett kézi autómosó, autókozmetika is szolgáltatásuk részét képezi. A személyzet előzetes bejelentkezés, időpont-egyeztetés alapján is fogadja a járműveket. Négy fokozatban – a bronztól a gyémántig – választható tisztítási program, de a járműtulajdonos egyéni igényeit is kielégítik, legyen szó akár csak egy szélvédőtisztításról vagy porszívózásról.
A mosó mellett hitelesített mérőműszer segítségével ellenőrizhetik a guminyomást.

Szolgáltatások: kézi mosó, shop termékek, autókozmetika, kávézó, internet, TV, autópálya matrica

Forgalmazott üzemanyagok: E95 – benzin, D- diesel gázolaj, LPG – autógáz, Palackos gáz – PB

Bankkártya elfogadás: Visa – MasterCard - VISA ELECTRON - MASTERCARD ELECTRONIC – MAESTRO - PAY PASS

Nyitva tartási idő:
A hét minden napján 5.00 órától 21.00 óráig

Elérhetőségek:
Cím: 4080 Hajdúnánás, Polgári úti ipari park 6501/2. Hrsz.
Telefon: 06-52-570-641
E-mail: aviananas@t-online.hu

 

Ha arra jár, feltétlen térjen be, készséges munkatársak várnak minden látogatót!