Gino Pizzéria

Sziasztok!
Láda Zoltán vagyok!

Pár mondatban leírom, hogy ezt a vállalkozást miért is hoztuk létre.
2006 óta Hajdúnánáson dolgozok nyaranként a Kristály büfében, amit a családunk üzemeltet. Ezalatt az évek alatt volt időm egy kis piackutatásra. Sajnos sok embertől hallottam, hogy Hajdúnánáson nem igazán lehet jó minőségű és eredeti pizzát, illetve „gyors” ételeket rendelni korrekt áron.

Ezek hallatán úgy döntöttem, hogy létre hozok egy étel kiszállító vállalkozást Hajdúnánáson.

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam ételeink minőségéről, mennyiségéről, íz világunkról a nyári szezonok alatt. És arra gondoltam, hogy mi lenne, ha nem csak a nyáron tudnátok kihasználni azt az alkalmat, hogy egyetek egy jót. De most ráadásul ki se kell mozdulnotok otthonról. Azért bővítettem ki üzletünket, hogy jót és finomat adjak a Nánásiaknak és persze az ide látogató turistáknak, de nem drágán, hanem elfogadható korrekt áron. Inkább többet adok kevesebbért, mert a sok kicsi sokra megy alapon, mindenki jól jár, és ez az igazi üzlet alapja. Ez az a hely, ahol az alacsony ár és a jó minőség megfér egymás mellett.

A receptet illetve a segítséget Testvéremtől kaptam, aki 2011-ben hozta létre a Mr. Gino pizzériát Hajdúböszörményben. A receptünk kidolgozása során megmaradtak a magyar nevek és feltétek, de Olasz alapra tettük őket, amit KÖVÖN sütünk meg, ezzel érve el az Olasz stílust.

Reméljük Neked is tetszik az ötletünk.

Ha kóstoltál már minket, akkor egészségedre, ha nem akkor pedig itt az ideje!

Pár ok, hogy minket válassz!

Gyors kiszállítás, minőségi alapanyagok, korrekt egyértelmű árak csomagolási díj, kiszállítási díjat és egyéb rejtett költséget NEM SZÁMOLUNK FEL. CSAK ANNYIT KELL FIZETNED AMENNYIT AZ ÉTELEK MELLETT LÁTSZ!

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!
Üdv: Zoltán

Rendelés:
l06-20-55-444-66, 06-30-28-29-333