Szerszám Birodalom Üzletház és Webáruház

Szívből üdvözöljük Önt a Szerszámok Birodalmában!

Üzletházunk folyamatosan bővülő árukészlettel, kellemes klímás környezetben, akadálymentesített bejárattal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vásárlóit!
A minőség mindig fontos szerepet játszott Üzletházunk életében, így áruházunk vevőpolitikája is egyértelműen a "minőségi árut megbízható partnerektől" való értékesítését jelenti.

Kinek ajánljuk Áruházunkat!
Iparos, barkácsoló és kertészkedő vásárlóinknak, akiknek fontos a jó ár és a megbízható kiszolgálás.
Számos kollégánk fáradozik azon, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa az Ön számára.
A barkács és az ipari szerszámok szinte teljes skáláját megtalálja nálunk, kézi szerszámokból és elektromos kisgépekből egyaránt.

Folyamatosan készleten tartunk több mint 15 000 féle terméket, több mint 400 m2 es Üzletházunkban. Vállalkozásunk több mint 20 éve működik, jelenleg 10 fős csapattal.

Törzsvásárlói programunk segítségével becsüljük meg a bennünket vásárlásaikkal rendre megkereső ügyfeleinket. Legfontosabb célunk Vevőink elégedettsége!

BOCSKAI KORONÁVAL fizető vásárlóink számára 5-20% kedvezményt biztosítunk termékeinkből!

Üzletházunk külföldi kapcsolatok révén importőrként is jelen van a magyar szerszám piacon, még nagyobb hangsúlyt fektetve a legfontosabb célunkra, a vevői elégedettség ápolására, hogy vásárlóink minél kedvezőbb áron juthassanak a szükséges szerszámokhoz.

Nagykereskedelmi programunk több éve sikeresen működik, aminek köszönhetően számos kereskedelmi partnert, viszonteladót szolgálunk ki nap, mint nap.

A.szerszambirodalom.hu webáruházunk meghatározó szerepet tölt be Magyarország szerszám, szerszámgép, kertészet, MTZ-gépalkatrész, csavaráru-kötőelem, autó felszerelés termékek kereskedelmi piacán!

„Vásároljon Ön is egyre olcsóbban Üzletházunkban!”

Nyitvatartási idő:
hétfőtől-péntekig: 8:00-tól 17:00-ig
Szombaton: 8:00-tól 13:00-ig!

Elérhetőségeink:
Szerszám Birodalom Üzletház és Webáruház
Üzlet címe: 4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út 2.
Weblap: http://www.szerszambirodalom.hu/
Telefon: 06-30-570-5726
Eredményes további szép napokat kívánnak a Szerszám Birodalom Üzletház - Webáruház munkatársai!

 

szerszám birodalom - hajdúnánás
szerszám birodalom - hajdúnánás
szerszám birodalom - hajdúnánás