Felhasználóknak„Bocskai Korona - kézzelfogható kedvezmény”

A Bocskai Korona – hasonlóan, más étkezési vagy vásárlási utalványhoz – készpénzt helyettesítő fizetőeszköz, amely vásárlások, igénybe vett szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítésére használható. A vállalkozások a Bocskai Koronával fizetők számára kedvezményt biztosítanak, melyet az elfogadóhelyi hálózathoz való csatlakozásukkor vállalnak.
A kedvezmény mértéke és az, hogy ez milyen árucikkre és szolgáltatásra terjed ki, a szerződött partner vállalásától függ.

Hogyan lehet hozzájutni?

-Bocskai Korona megvásárlásával: Bocskai Koronát bárki jogosult vásárolni a Holding pénztárában vagy a hivatalos átváltó helyeken.

-Ellenértékként történő elfogadással: A szerződött elfogadóhelyek termékeik és szolgáltatásaik értékesítése során forint helyett kötelesek elfogadni akár magánszemélytől, akár másik vállalkozástól.

-Egyes munkáltatók által biztosított bizonyos juttatás által.

Mindezeken túl bárki - aki szeretné használni vagy eltenni emlékbe - elfogadhatja és válthat forintról Koronát.

Hol lehet koronával vásárolni?

elfogadóhely matrica logó

Minden olyan elfogadóhelyen, mely szerződött a Hajdúnánási Holding Zrt.-vel és rendelkezik „Bocskai Korona elfogadóhely” matricával, amely azt mutatja, hogy „itt” Bocskai Koronával is lehet fizetni.
Ezen vállalkozások és az átváltó helyek aktuális listája megtalálható az Információs Pontokban és a www.bocskaikorona.hu honlapon, illetve folyamatosan megismerhető lesz ez a Hajdúnánási Újságban és a Helyi Televízióban.