Elfogadóhelyeknek„Bocskai Korona - Szövetséget ajánlunk”

Miért jó?

A Bocskai Koronának a város gazdaságába történő beáramlása és jellemzőinél fogva helyben történő körforgása biztos piacot teremt a Hajdúnánáson működő, szerződött partnerek, vagyis kereskedők, szolgáltatók és termelő vállalkozások, őstermelők vagy gazdák számára.

Hogyan válhat valaki elfogadóhellyé?

A csatlakozási szándékot a Hajdúnánási Holding Zrt. Igazgatósága felé kell jelezni e-mailben vagy személyesen, aki dönt az elfogadóhellyé válásról. A döntés alapja, hogy az adott elfogadóhelyek törekvései összhangban legyenek a Bocskai Korona céljával, tehát Hajdúnánás közösségének gyarapodását, boldogulását szolgálják.

Hogyan és mire használhatja fel az elfogadóhely?

1. A saját beszerzéséhez fizetőeszközként.

2. Saját munkavállalóinak egyéb juttatások kifizetésére.

3. Másik elfogadóhely felé fizetési kötelezettségének tehet vele eleget.

Mindezeken túl vissza is váltható forintra.

Az elfogadóhelyek hol, milyen formában és feltételekkel válthatják vissza?

A visszaváltásra kizárólag a Bocskai Korona kibocsátója, azaz a Hajdúnánási Holding Zrt. jogosult. Az utalvány forintra történő átváltásának lehetősége csak az „Elfogadóhelyi szerződés”-sel rendelkező partnerek számára biztosított, visszaváltási jutalék terhe mellett. Ennek mértékét a szerződött elfogadóhely által nyújtott kedvezmény aránya határozza meg. A visszaváltás végső határideje 2016. december 31. napja, hiszen az utalvány ezen időpontig rendelkezik érvényességi idővel.

Csatlakozás

Amennyiben az Ön cége is elfogadóhely partnereink közzé kíván csatlakozni, itt megteheti a jelentkezést:
Csatlakozási szándék bejelentése elfogadóhelyeknek