HírekMárkanagyköveteink is hírül viszik a Bocskai Korona sikerét határokon innen és túl

2012-ben indult útjára helyi fizetőeszközünk a Bocskai Korona. 2022-ben ünnepeltük fennállásának 10. évfordulóját és a mai napig figyelemmel kísérhetjük fejlődését, és méltán lehetünk büszkék városunk alkotta értékére. Országos szinten is elmondható, hogy napjainkra szinte egyedülálló módon a Bocskai Korona sikere töretlen.

A Bocskai Korona kibocsátója a Hajdúnánási Holding Zrt mint 100 %-ban Önkormányzati tulajdonú cég a helyi pénz népszerűsítésének következő lépcsőfokára lépéseként azokat a személyeket kérte fel a Bocskai Korona népszerűsítésére, akik tehetségükkel, tudásukkal, kapcsolati rendszerükkel és tenni akarásukkal már bizonyították elkötelezettségüket és továbbra is tenni akarnak nem csak városunkban, hanem a város és országhatárainkon is túl a helyi fizetőeszközünk értékállóságáért.

Ennek megvalósulásaként a Bocskai Korona Márkanagyköveti tisztégével ruházza fel a következő személyeket – megbízóleveleket átadja Szólláth Tibor polgármester és Girus Zoltán vezérigazgató

Kapják:

1, Mónus József városunk szülötte többszörös távlövő íjász világbajnok és csúcstartó a helyi hagyományok őrzője, ápolója, aki a Bocskai Korona városunkon kívüli népszerűsítésében is részt vállal.
(A kitüntető megbízó levelet átveszi felesége: Mónusné Ruszin Anna)

2, Nyakas András városunk szülötte és díszpolgára, aki mint a Nyakas Farm tulajdonosa a helyi értékek mecénása – így a Bocskai Korona forgalomban tartásának is legfőbb támogatója.
(A kitüntető megbízó levelet átveszi: Nyakas András)

3, Csiszár Henrietta városunk szülötte a Magyar Női Labdarugó válogatott játékosa és csapatkapitánya, aki a Bocskai Korona, mint helyi értékünk határon túli népszerűsítésében vállal szerepet.
(A kitüntető megbízó levelet átveszi édesanyja: Csiszárné Tóth Edit)

4, Sebestyén László városunk szülötte, aki a helyi pénzünk bevezetésétől kezdve segíti munkánkat, mint elfogadóhely, és mint kiváltó pont üzemeltetője nagyban hozzájárul a Bocskai Korona sikeréhez.
(A kitüntető megbízó levelet átveszi: Sebestyén László)

5, Szabados Ádám Hajdúdorog város szülötte, aki a Freestyle Football (Ez eltér a hagyományos labdarúgástól, egy szabad stílusú labdarúgás: a futsal, sport futball elemeket és zsonglőrmutatványokat is magába foglaló labdajáték.) sportágban Európa és világbajnokságokon kiemelkedő eredményeivel, valamint hivatalos világrekorderként, öregbíti a város hírnevét és segíti a Bocskai Korona népszerűsítését hazánkban és külföldön egyaránt.
(A kitüntető megbízó levelet átveszi: Szabados Ádám)

 

149-GIR_4873.JPG 189-GIR_4948.JPG
 
 200-GIR_4973.JPG 194-GIR_4962.JPG
 
197-GIR_4966.JPG 205-GIR_4986.JPG
 

 

Sikeres évet zárt a Bocskai Korona, mint helyi pénzünk

A decemberi hónap minden tekintetben nagy nyüzsgéssel jár. Készülünk és hangolódunk az ünnepre, az adventi időszakra. Cégünk életében is a decemberi hónap a „legforgalmasabb”, hiszen ezen időszakban megnövekednek a Bocskai Korona kiváltások. Hajdúnánás és Hajdúdorog Város Önkormányzatai, cégek, vállalkozások, teszik le a voksukat a Bocskai Korona mellett. Ezúton is köszönjük mindenkinek, hiszen az összefogás hegyeket mozgatott meg.

Rendkívül sikeres évet zárt a Bocskai Korona. A Hajdúnánási Holding Zrt., mint a Bocskai Korona kibocsátója immár lassan 12 éve látja el a helyi pénzzel kapcsolatos feladatokat városunkban. Törvényi előírás, hogy minden év december 31. napjával az éppen forgalomban lévő összeget meg kell jelentetnünk honlapunkon. 2012-ben indult útjára helyi pénzük és az eltelt időszakban minden év december 31. napjával megjelent az aktuális állás weboldalunkon, melyek megtekinthetőek, nyilvános adatok: www.bocskaikorona.hu

A 2023-as év vége viszont kiemelkedően magas számadatokat hozott. A 2023. december 31. napjával forgalomban lévő Bocskai Korona 80 995 500 Forintnak megfelelő összeg volt.A Bocskai Korona jelenleg harmadik kibocsátási ciklusát éli. 2012-ben az indulásánál még apró léptekkel, de mára már jól felépített és kidolgozott rendszerrel a hátunk mögött törekszünk arra, hogy őseink hagyatékát tovább vigyük. A helyi pénzünk létjogosultsága talán ma még inkább fontos, hiszen a tudatos vásárlás és helyi értékteremtés alapja.

 

Köszönjük Hajdúnánás Város Önkormányzatának és Hajdúdorog Város Önkormányzatának segítő munkáját, elfogadóhelyi partnereink kitartó munkáját és a vállalkozások együttműködését, hiszen az együttes munka ismét meghozta gyümölcsét.

Bocskai Korona címletsot átadás Kihajtási Ünnepség 2023

A Bocskai Korona Életútja kiadvány.

Újabb kiadvánnyal kedveskedünk érdeklődőink számára. Cégünk fontosnak tartja, hogy mindenki
számára áttekinthető legyen a Bocskai Korona, mint helyi pénz, kialakulása, annak életútja.

Ennekhatására született meg az ide évben egy új kiadványunk, mely összefoglalja a Bocskai Korona,
mint helyi pénz útját a kezdetektől egészen napjainkig.

Az olvasó, betekintést nyerhet a helyi pénz működésének folyamatába, a kibocsátások ciklusaiba,
megtekintheti az adott ciklusban kibocsátott címleteket. Olvashat városunk értékeiről.
Belecsempésztünk egy kis érdekességet is a helyi pénzek kapcsán, és a kiadvány végén néhány
partnerünk is bemutatkozik.

A kiadványunk QR kóddal ellátott, így az összes szerződött elfogadóhelyi partnerünk elérhetősége
megtekinthető. Tájékozódhat kiváltó pontjainkról is, illetve elérhetőségeink bármelyikén felveheti a
kapcsolatot cégünkkel.