Hírek2018. december 31-én 44 499 000 Bocskai Korona van forgalomban Hajdúnánáson és a csatlakozott településeken.

2017 évben került kiírásra első alkalommal a Hajdúnánási Holding Zrt. részéről egy pályázati lehetőség, Civil és sport szervezetek, alapítványok részére szólóan.

A 2017-es év pályázatának egyik nyertese a Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.! A pályázatban Családi Sportnap megrendezése kapcsán kérték a Hajdúnánási Holding Zrt. támogatását, mely a Hajdúnánási Sportpályán került megszervezésre 2017. május 27-én.

Madai Tamás edz?, elmondta, hogy : „A fotók a tervezett családi napon és a gyerekeknek vásárolt pólók átadásakor készültek.

A családi nap keretében minden gyermek és azok szülei is ott voltak. Azon a napon a szülők főztek, míg a gyerekek játékos programokon vettek részt.

A pályázati pénzből finanszírozták a családi nap költségeit, illetve a gyerekeknek vásárolt pólókat és azoknak a név szerinti feliratozását.

Köszönjük a Hajdúnánási Holding Zrt. támogatását.”

   

 

2017 évben került kiírásra első alkalommal a Hajdúnánási Holding Zrt. részéről egy pályázati elehetőség, Civil és sport szervezetek, alapítványok részére szólóan.

A 2017-es év pályázatának egyik nyertese a Hódos Imre SE Karate Szakosztály! A pályázatban Nyári Edzőtábor kapcsán kérték a Hajdúnánási Holding Zrt. támogatását, mely a Hajdúnánási Gyógyfürd?ben került megszervezésre 2017. július 5-9 között.

 

Kis Zoltán elmondta, hogy : „ Vidám hangulatban telt el a gyerekeknek a Hajdúnánási Fürdőben megrendezésre kerülő karate edzőtábor. Sok szakmai munka mellett jutott idő az ügyességi, valamint a készségnövelőjátékokra, és természetesen a fürd?zésre is. A tábort övvizsgával zártuk, ahol a gyerekek bizonyíthatták felkészültségüket a következ? övfokozatra. Hétvégére a szövetségünk instruktorainak a képzése zajlott, ahová 27 edzőjött el az ország különböző egyesületeiből.

Köszönjük a Hajdúnánási Holding Zrt. támogatását.”