Hírek 

 

Székhelyváltozás!!!

 

10 éves a Bocskai Korona

Mérföldkőhöz ért a Bocskai Korona.

A Hajdúnánási Holding Zrt., mint a Bocskai Korona kibocsátója kiemelten fontos évszámként tekint a 2022-es évre, mivel idén ünnepelheti helyi fizetőeszköze, a Bocskai Korona 10. évfordulóját. 

A Bocskai Korona 2012-ben került kibocsátásra Hajdúnánás helyi fizetőeszközeként és az eltelt 10 év is azt bizonyítja, hogy immár sikertörténetről beszélhetünk.

Az ötlet városunk Polgármesterétől ered – Szólláth Tibortól, aki Dr. Horváth Tiborral közösen megvalósították városunk értékeit képviselő ötletüket.  A kezdeti szakaszban egy jól működő rendszer került kidolgozásra és ma már az országban egyedülállóként működik sikeresen, mint helyi pénz. Az elfogadóhelyeink száma folyamatos bővülést mutat, mely azt jelenti, hogy sokan hisznek abban a szellemiségben, amit képviselni kíván ez a pénzhelyettesítő fizetési forma. 2021-ben Hajdúdorog Város vezetősége, így úgy döntött, hogy bevezetik a helyi pénzt városukban, ezzel is törekedve a gazdaság élénkítésére. Büszkék lehetünk arra is, hogy országunk határain túlról is folyamatosan érdeklődnek a gyűjtők termékünk iránt és több főiskolai/egyetemi hallgató választja dolgozati témaként a helyi pénzünk működését és annak létjogosultságát, a helyi közösségre gyakorolt hatását.

A Város Napja alkalmából megrendezésre kerülő program részeként került sor a – kifejezetten a 10. évfordulóra készített emlékérem átadására is. A Bocskai Korona 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen főként a partnereink együttműködéséért és áldozatos munkájukért mondtunk köszönetet, hiszen az elfogadóhelyekkel történő közös munka elengedhetetlen kulcsa a sikerhez vezető útnak.

 

Tisztelettel és Köszönettel:

Hajdúnánási Holding Zrt.

 

A screabook album pályázat helyezettjei

 

I. helyezett: Mónus Dóra és Mónus Szilvia

II. helyezett: Mikita Eszter

III. helyezett: Kelemen Liliána

Kedves általános iskolás gyerekek!

 

Hamarosan itt a nyári szünet. A végtelen játék és szórakozás vár rátok több, mint két hónapon keresztül. Ezért arra gondoltunk, hogy mi is hirdetünk egy játékot nektek a nyárra. Mivel ebben az évben a helyi fizetőeszközünk tízéves évfordulóját ünnepli, azt szeretnénk, ha készítenétek egy SCRAPBOOK albumot a Bocskai Koronáról.

 

Maximum 10oldal, A4-es méretben.

Leadási határidő: 2022.08.01.

Leadás helyszíne: Hajdúnánási Holding Zrt. irodája, 4080 Hajdúnánás, Kossuth utca 22. szám.

 

A beérkezett munkákat zsűrizzük és a legjobbnak ítélt albumot értékes jutalommal díjazzuk. Illetve az eredményhirdetés napján 2022.08.06-án a Hajdúk Világtalálkozóján ki is állítjuk.

 

Legyetek kreatívak, és készítsetek nekünk sok szép albumot!

Kellemes időtöltést és csodaszép vakációt kívánunk mindenkinek!